Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații GRAVE la adresa Monicăi Macovei: Minte la Bruxelles că în România a fost abrogat abuzul în serviciu

macovei 1

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoană a afirmat, miercuri, că Monica Macovei le-a trimis Președintelui Parlamentului European și liderilor grupurilor politice din PE un e-mail care conține „o serie întreagă de minciuni" despre modificările aduse legislației penale din România.

„Din nou, România are de suferit din cauza Monicăi Macovei! E-mailul trimis de aceasta Președintelui Parlamentului European și liderilor grupurilor politice conține o serie întreagă de minciuni în ceea ce privește modificările aduse Codurilor Penale și de Procedură Penală", a afirmat Zoană, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Traian Băsescu s-a dezlănțuit după 'gafa balistică' a lui Mihai Fifor: 'Afară din Guvern! Prin afirmația sa a alimentat propaganda rusă'

„Monica Macovei relatează europarlamentarilor despre faptul că în România ar fi fost abrogat abuzul în serviciu, deși acest lucru nu s-a întâmplat, ci doar s-au implementat anumite directive europene privind această faptă. Intenționat nu vorbește despre motivele care au dus la implementarea reformei judiciare în România", a adăugat aceasta.

Europarlamentarul PSD a apreciat că este nevoie de o clarificare urgentă a situației.

„Consider că, în acest moment, urmare a acțiunii Monicăi Macovei, este necesară trimiterea unei clarificări urgente a situației de fapt către oficialii Parlamentului European, astfel încât țara noastră să nu aibă de suferit ca imagine pe plan extern", a conchis Zoană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.