Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații incredibile de la un apropiat al lui Traian Băsescu la adresa președintelui CCR

Ioan Oltean

Acuzații incredibile venite de la un apropiat al lui Traian Băsescu la adresa președintelui CCR.

Vicepreședintele PMP Radu Cristescu a dezvăluit că averea deputatului liberal Ioan Oltean se ridică la peste 200 de milioane de euro, bani care se află cel mai probabil în bănci din Elveția. Cristescu a mai povestit cum fostul vicepreședinte al PNL a devenit extrem de gelos în momentul în care a aflat că șefa ANRP, Crinuța Dumitrean, fosta sa amantă, se iubea cu procurorul Mihai Betelie. Ioan Oltean nu era însă gelos pe relația celor doi, ci pe faptul că altcineva va ajunge ”la felia lui de tort din ANRP”, a mai declarat Cristescu pentru B1TV.

Citește și: Dan Voiculescu, lovitură groaznică de la FISC: Ce se întâmplă cu averea mogulului

În momentul în care i s-a cerut să comenteze declarațiile lui Ioan Oltean cu privire la Parlamentul României care ar fi condus de DNA, vicepreședintele PMP, Radu Cristescu s-a dezlănțuit:

”Omul e recidivist în asemenea fapte. Pot să spun că sunt expert acum în olteanologie sau, mai bine zis, în ornitologie pentru că acest Oltean e o pasăre de pradă. (...) Oltean spune că este o dramă ce i se întâmplă, este o tragedie...O dramă pentru poporul ăsta, o tragedie în condițiile în care tu un contabil șef de CAP din Bistrița, să vii la București și să-ți faci o avere de peste 200 milioane de euro. Asta e adevărata dramă a acestui popor. Banii sunt în bănci din Elveția..Dacă țineți minte, Elena Udrea a atras atenția asupra acestui caz încă din 2010. I-a atras atenția și premierului de atunci Emil Boc cu privire la relația toxică. (...) Încă o dată spun și susțin că acest Ioan Oltean este un proxenet al politicii românești. Atunci când îți trimiți femeia – cum se spune în popor – să producă bani pentru tine se numește proxenetism. Și mă iertați, dar cu asemenea hoți numai așa poți vorbi”

Citește și: Un lider PSD face un anunţ teribil: Ce se va întâmpla cu România

”Mi-e milă de această doamnă Crinuța Dumitrean, care a fost pusă acolo. Ioan Oltean avut talentul a de a mirosi foarte bine unde sunt banii și de unde se poate fura și, în afară de celebrele sale afaceri din energie pe care le-a făcut cu celebrele lui clanuri din Negrești-Oaș, a pus mâna pe ANRP. Acolo povestea este foarte interesantă și dacă procurorii vor merge până la capăt, pe Ioan Oltean îl vom mai vedea peste vreo 10-15 ani pentru că e caracatiță imensă acolo.

Citeşte şi: Elena Udrea revine în forţă: Dezvăluiri despre Crinuţa Dumitrean

"Oltean a fost protejat de șeful DGIPI, comisarul șef Cristian Lățcău, adus de el și de gașca PDL-istă din Ardeal din momentul respectiv, om care l-a protejat și l-a atenționat cu privire la toate măsurile care se luau în privința Crinuței și a lui, dovadă că foarte multe filmări și poze vor apărea după 2011.

Aceste poze care sunt la dosar sunt din 2010 (pozele în care se spune că era în poziții indecente cu Crinuța Dumitrean în birou).

Citeşte şi; Patriarhul Daniel recunoaşte: 'Am folosit coloana oficială, dar nu avem nevoie'

Părerea mea e că DNA-ul a ajuns prea târziu la Ioan Oltean...Povestea cu biserica este o poveste interesantă în condițiile în care cei 600.000 de euro erau doar o tranșă dintr-o mită mai mare. Din 25 milioane de euro, se știa că Oltean ia cel puțin 10-20% maxim 40% iar el când s-a dus la biserica din Chitila lipseau 200.000 euro. A mai stat vreo două ore până s-au adus acei bani, el chiar înjurând în momentul ăla că nu sunt banii. De când ia Cocoș mai mult decât mine?! Adica el era stăpânul ANRP-ului", a mai spus Radu Cristescu.

Citeşte şi: Teorie inedită: Ce spune un diplomat american despre teroriştii care au invadat Europa

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.