Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații GRAVE oficiale ale Bisericii Române la adresa lui Cristian Pomohaci: 'A primit foarte multe sancţiuni'

YouTube
cristian pomohaci

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt la Bisericii Ortodoxe Române, a scos la iveală noi detalii despre Cristian Pomohaci.

Într-un interviu acordat pentru "Xtra Night Show", Vasile Bănescu a spus ce s-a întâmplat de-a lungul timpului cu preotul şi câte sancţiuni a primit.

Citește și: De ce a fost eliberat Dan Voiculescu: Cum a motivat instanța decizia nerecuperării prejudiciului în dosarul ICA

"Comentariul meu este simplu. Părintele Pomohaci a avut la dispoziţie 30 de zile pentru a aduce probe în favoarea nevinovăţiei sale. Înţeleg că până astăzi nu adusese niciun fel de probă. A depus o cerere de suspendare din motive medicale. Această cererea nu a fost luată în discuţie pânăă acum. Dacă nici mâine nu aduce probe, de poimâine se declanşează ancheta consistoriului parohial. A primit foarte multe sancţiuni, nu pot spune câte, dar le-a primit gradual. Pleca la un concert fără să anunţe... a fost sancţionat de la mustrare până la trimiterea într-o mănăstire într-un regim mai aspru. Un preot al bisericii ar trebui să reflecteze cu maximă sobrietate asupra situaţiei. Dacă alege să meargă la concert este o alegere personală, nu de preot", a spus Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt la Bisericii Ortodoxe Române.

Citește și: Veşti proaste pentru Cristian Boureanu: Decizia judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulți presupuși martori că ar fi întreținut relații sexuale cu bărbați, în special cu băieții minori de care avea grijă și cărora le-ar fi făcut avansuri. Totul a început după ce un tânăr l-a înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale. Băiatul avea atunci 17 ani. Preotul-artist şi cântăreaţa de muzică populară Ileana Matus s-au căsătorit pe 29 octombrie 1999 la Primăria Rona de Jos din judeţul Maramureş. La cinci ani de la nuntă, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotărâre emisă de Judecătoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.