Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adriana PANTEA (PRO Romania Diaspora): Români suntem toți! Astăzi sărbătorim cu toții ,indiferent în ce colț al lumii ne -am afla

Adriana Pantea, candidatul PRO Romania Diaspora pentru un loc de deputat transmite pe pagina de facebook, un mesaj romanilor de pretutindeni cu ocazia Zilei nationale a Romaniei. "Dragi români,vreau să vă adresez un mesaj pozitiv deoarece este un moment de sărbătoare ,este moment de bucurie ,este ziua noastră ,este ziua în care de 102 ani strigam în cor suntem români ,suntem aici ,este țara noastră ,este ziua noastră națională Astăzinu este despre politică,este despre noi,un an de încercări în care-am demonstrat mai mult ca niciodată căni pasa ,că suntem solidari ,că suntem dispuși sa ne sacrificăm propriile libertălți pentru binele aproapelui .
Am demostrat că putem lupta împreună împotriva oricărui inamic și că spiritul luptător ,mândru și patriot moștenit de la strămoșii noștrii nu a murit.
Este prezent și arde ca o flacără veșnică în inimile noastre .
Români suntem toți ! Astăzi sărbătorim cu toții ,indiferent în ce colț al lumii ne -am afla .Sărbătorim cu aceeași pasiune și cu un dor nebun de țara noastră .Dragii mei contaționali ,noi,frații voștrii din diaspora v-am reprezentat și vom continua să vă reprezentăm în țările în care încercam să ne câștigăm pâinea ,cu cinste și onoare.
România este în inimile noastre ,este în sângele nostru și este pe buzele noastre .Vă asigur că suntem cei mai buni ambasadori ai țării noastre și că nu ne-am uitat nici. măcar pentru o secundă țara .Vă purtăm în sufletele noastre în fiecare zi,vă ducem dorul neîncetat ,iar azi sărbătorim departe de voi din cauza condițiilor precare ,dar trăim cu speranța și visăm că poate la anul vom putea să ne strângem din nou mâinile în hora noastră srămoșească.
Vouă frăților mei plecați peste hotarele țării ași vrea să vă transmit un mesaj de îmbărbătare .Știu toate greutățile voastre ,știu tot dorul pe care îl purtați în inimă,dor de țară,dor de familie,rude ,și prieteni. Dar e momentul să luptăm pentru toți .Capul sus ,mergem mai departe împreună
România este țara noastră ,casa noastră ,familia noastră și împreună o să o ducem acolo unde îi este locu .
LA MULȚI ANI ROMÂNIA ,LA MULȚI ANI ROMANI DE PRETUTDINDE !

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.