Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Afacerile fostului șef operativ al SRI: Generalul (r) Florian Coldea și-a făcut agenție imobiliară

F. P.
Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Coldea

Fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informații, generalul în rezervă Florian Coldea, și cu fostul său coleg generalul Dumitru Cocoru au înființat, recent, o a doua companie comercială, care va activa exclusiv în zona imobiliară.

Potrivit jurnalul.ro, un document de la Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC)  - Oficiul Registrului de pe lângă Tribunalul București, întocmit în data de 27 septembrie 2021, arată că a fost dispusă autorizarea constituirii, înregistrarea și înmatricularea unei noi companii comerciale, denumită, în acest act, drept „profesionist”. Este vorba despre SC Strategic Assets SRL, cu sediul la parterul unui bloc din centrul Capitalei, de pe Bulevardul Unirii, al cărei obiect principal de activitate declarat este „activități imobiliare pe bază de comision sau de contract”. Activitatea principală menționată în documentația de înmatriculare a acestei societăți este „Agenții imobiliare”.

Aceasta este cea de-a doua companie pe care generalii Florian Coldea și Dumitru Cocoru o fondează împreună, în ultimul an și jumătate. Asta, în condițiile în care, pe data de 21 iulie 2020, cei doi foști ofițeri cu greutate ai SRI înregistrau, de asemenea, la Registrul Comerțului, compania SC Strategic Sys SRL, firmă care, la acel moment, avea drept principal domeniu de activitate „arhitectura, ingineria și serviciile de consultanță tehnică și legate de aceasta”. Printre obiectele secundare de activitate se mai numără: „Reproducerea înregistrărilor” și „Repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.