Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AFM: Ultima sesiune a programului 'Casa Verde Fotovoltaice' dedicat persoanelor fizice s-a încheiat

RADOR
Casa Verde Fotovoltaice

AFM: Ultima sesiune a programului 'Casa Verde Fotovoltaice' dedicat persoanelor fizice s-a încheiat.

Peste 10.000 de persoane fizice din Regiunea Vest au rezervat bugetul de 200,048 milioane de lei alocat ultimei sesiuni din Programul "Casa Verde Fotovoltaice", se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), transmis joi AGERPRES.

"Astăzi, 22 iunie 2023, ora 10:00, a demarat ultima sesiune de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum şi livrării surplusului în reţeaua naţională - Casa Verde Fotovoltaice, pentru Regiunea Vest - judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş. Bugetul de 200.480.000 de lei alocat acestei regiuni a fost rezervat integral prin înscrierea unui număr de 10.024 de persoane fizice", notează sursa citată, conform Agerpres.

Perioada 27 - 29 iunie 2023 va fi rezervată unităţilor de cult din toate regiunile, iar bugetul alocat se ridică la valoarea de 17,5 milioane de lei.

Programul "Casa Verde Fotovoltaice" are o finanţare totală pentru acest an de 1,75 miliarde de lei.

Finanţarea se acordă în cuantum de maximum 20.000 de lei pentru fiecare proiect, sub condiţia suportării unei contribuţii proprii a beneficiarului de 2.000 de lei.

Suma finanţată de AFM se scade de către instalatorul validat din valoarea totală a facturii, iar diferenţa până la valoarea totală a facturii se suportă de beneficiar din surse financiare proprii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.