Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aida Căruceru, deputat PSD: Orban a scos în afara legii concubinajul și a reglementat prin lege dansul. E unicat în lume!

facebook.com
distantare fizica

Critici dure din partea deputatului Aida Căruceru la adresa premierului Ludovic Orban după deciziile Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) prin care sunt reglementate și mai strict problemele de distanțare fizică între persoane pentru a combate și preveni infecțiile cu noul tip de coronavirus.

Deputatul susține că prin deciziile luate Ludovic Orban și PNL au reușit ceva unic în lume - să scoată în afara legii orice relație de concubinaj și să reglementeze prin lege dansul:

”Gata cu dansul... A grăit Șică!

Ludovic Orban și PNL au reușit două performanțe unice în lume: prima, să scoată, practic, în afara legii orice fel de relație de concubinaj și a doua, să reglementeze, prin lege, dansul!

Hotărârea nr.37 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, acest manual al comediei involuntare care ar face invidios orice scenarist de teatru și film, acest material care smulge chicote și de la comedianții de stand-up, probabil, acest monument de birocrație inutilă, spune nici mai mult nici mai puțin că terasele, cluburile, restaurantele, trebuie să ia măsuri să limiteze dansul! Parcă și văd niște agenți de pază care sar ca arși când văd cum se apucă să danseze unul sau altul și se duc grăbiți să le zică.... “vă rugăm frumos, nu mai dansați, că ne amendează Șică Mandolină, știți, a dat decizie să nu se mai danseze!” Nici nu-mi dau seama dacă dl Orban are boală pe dans după ce au apărut meme-uri cu el dansând sau așa crede că se combate cel mai bine COVID-ul!

Tot această compunere instituțională, cum este documentul menționat, mai spune că la plajă distanța de 2 metri poate fi încălcată doar de soți și copii însoțiți de părinți sau bunici. Deci gata cu relațiile în afara căsătoriei! PNL și Orban fac ceva ce nici Coaliția pentru Familie nu a reușit… și când te gândești că erau împotriva referendumului…

Cu alte cuvinte, ca doi români, el și ea, iubiți, să poată face plajă împreună trebuie să se căsătorească!?

Unde mai pui că nici nunta nu o pot face…. Eu înțeleg că natalitatea este o problemă în România, dar să încerci să o rezolvi așa în plină pandemie… este cel puțin creativ, ca să fiu blândă!

Tocmai când credeam că nu pot să văd aberații mai mari de la PNL, a venit această Hotărâre, ceea ce mă face să o aștept, cu maximă nerăbdare, pe următoarea!”, susține deputatul Aida Căruceru într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.