Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cel de-al doilea om care a ajuns pe Lună s-a căsătorit cu o româncă în ziua în care a împlinit 93 de ani

dailymail.co.uk
anca faur Buzz Aldrin

Cel de-al doilea om care a ajuns pe Lună se căsătorește pentru a patra oară, legendarul astronaut Buzz Aldrin anunțând că se va căsători cu iubita sa chiar de ziua lui de naștere, la Los Angeles.

Aldrin, care a împlinit vineri 93 de ani și care a făcut parte din istorica misiune a primei aselenizări pe Lună, a făcut anunțul emoționant pe contul său de Twitter pentru noua sa soție, care este cu 30 de ani mai tânără decât el, informează dailymail.co.uk.

'La cea de-a 93-a aniversare a mea și în ziua în care voi fi de asemenea onorat de Living Legends of Aviation, am plăcerea de a anunța că eu și iubita mea de mult timp, Dr. Anca Faur, ne-am căsătorit. Ne-am unit în sfânta căsătorie într-o mică ceremonie privată în Los Angeles & suntem la fel de încântați ca niște adolescenți care fug de acasă'.

Faur, în vârstă de 63 de ani, lucrează în prezent ca vicepreședinte executiv al Buzz Aldrin Ventures LLC, iar pe pagina sa de LinkedIn figurează că lucrează pentru această companie din 2019.

Are un doctorat în inginerie chimică de la Universitatea din Pittsburgh și, la un moment dat, a fost trezorier al Consiliului de afaceri pentru hidrogen din California.

Aldrin a fost căsătorit și a divorțat de trei ori până acum, cu Joan Ann Archer din 1954 până în 1974, cu Beverly Van Zile din 1975 până în 1978 și cu Lois Driggs Cannon din 1988 până în 2012.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.