Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALBA-NEAGRA la Judecătoria Ploieşti - Cum s-a sucit instanţa care iniţial anunţase că ia măsuri anti-răspândire pe fondul pandemiei cu coronavirus

judecator justitie

Magistrații Judecătoriei Ploiești revin asupra deciziei de a judeca doar cauzele urgente și anunță că judecă dosarele în mod normal, dar cu număr redus de ore, potrivit mediafax.

Deși inițial magistrații Judecătoriei Ploiești au decis până în data de 23 martie să se judece doar cauzele urgente, cu amânarea celorlalte, judecătorii anunță acum că dosarele aflate pe rolul instanței se vor judeca normal, „dar se va urmări stabilirea unui număr redus de dosare pe şedinţă”.

Citeşte şi: Pandemia cu coronavirus INVOCATĂ drept motiv de amânare a unui mega dosar de CORUPȚIE - Măsuri excepționale la instanța supremă

Astfel, de vineri, cauzele aflate pe rolul Judecătoriei Ploieşti se vor judeca normal, dar se va urmări stabilirea unui număr redus de dosare pe şedinţă, cu fixarea de ore pentru strigare, astfel încât să se limiteze numărul persoanelor în sălile de judecată şi în afara acestora.

Accesul persoanelor în sălile de judecată se permite în ordinea cauzelor de pe listă.

„Pentru realizarea acestui deziderat, dacă au fost deja acordate termene pentru respectivele şedinţe, acestea vor putea fi preschimbate, cu încunoştinţarea părţilor cu privire la noul termen acordat prin orice mijloace care asigură transmiterea rapidă a informaţiei (e-mail, fax, notă telefonică).

La efectuarea preschimbărilor se va avea în vedere judecarea cu prioritate cel puţin a obiectelor din lista de dosare urgente stabilită în Hotărârea Adunării Generale din data de 11.03.2020, precum şi a celor care nu presupun prezenţa unui număr mare de persoane în sediul instanţei în aceeaşi zi de şedinţă”, arată Judecătoria Ploiești.

Inițial, se hotărâse că în perioada 12.03.2020 – 23.03.2020 se vor judeca doar cauzele urgente, urmând ca în celelalte să se amâne judecata.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.