Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alertă la Slobozia: Două persoane au ajuns la spital după explozia unui bloc

Captură video Observator.tv
Explozie Bistrița

Pompierii din Ialomița au intervenit duminică la un bloc din localitatea Slobozia, unde s-a produs o explozie într-un apartament situat la etajul unu. Două persoane au fost transportate la spital, potrivit Mediafax.

Potrivit ISU Ialomița, pompierii au fost sesizați duminică prin apel 112 despre producerea unei explozii la un apartament situat la primul etaj dintr-un bloc cu patru etaje din municipiul Slobozia.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale pentru stingere, două echipaje SMURD, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje ale SAJ Ialomița.

Citește și: Bilanțul Guvernului PNL la un an de guvernare: Considerăm că ne-am atins toate punctele asumate prin programul de guvernare

În apartamentul în care s-a produs explozia, ușile și geamurile au fost deteriorate, iar la toate apartamentele din scara de bloc ușile de la intrare au fost afectate. Pompierii au evacuat aproximativ 20 de persoane care locuiau în apartamentele situate în scara de bloc.

Din apartamentul în care s-a produs explozia s-au autoevacuat trei persoane: două adulte și o minoră. Victimele au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ, ulterior o femeie de 72 de ani, care prezenta arsuri la mâini și la față, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Celelalte două victime au suferit atacuri de panică și după acordarea primului ajutor medical au refuzat transportul la spital.

Echipajele medicale au mai acordat primul ajutor unei persoane, rănite la mâna dreaptă, care se afla pe casa scării în momentul producerii exploziei, ulterior fiind transportată de echipajul SMURD la spital.

Cauza producerii exploziei este în curs de stabilire, a trasmis ISU Ialomița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.