Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Reacția SRI la informația despre audierea lui Hellvig la DIICOT

Meritocratia
SRI

SRI reacționează, prin vocea purtătorului de cuvânt Ovidiu Marincea, la informaţia cu privire la audierea lui Eduard Hellvig la DIICOT, în dosarul Black Cube.

"Domnul director al Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, a fost la data de 28 februarie la sediul DIICOT, pentru a da declarații în legatură cu dosarul Black Cube. In cadrul declaratiilor, domnul Eduard Hellvig a reiterat faptul ca nu are nicio implicare in acest dosar si ca isi exprima totala disponibilitate pentru a sprijini orice institutie a statului roman in demersurile sale legale", a declarat Marincea.

Reprezentantul SRI face trimitere şi o precizare anterioară a Serviciului pe tema dosarului Black Cube, din 25 octombrie 2016: "Serviciul Român de Informații nu comentează pe marginea unor dosare penale aflate în lucru. Serviciul Roman de Informații respinge cu fermitate afirmațiile apărute în spațiul public referitoare la implicarea conducerii SRI în dosarul Black Cube. Menționam că niciodată, în nicio situație şi în niciun context directorul SRI nu a discutat direct sau indirect cu persoanele cercetate de procurori în acest dosar. De altfel, SRI a contribuit determinant, cu aprobarea directorului şi potrivit competenţelor legale, la furnizarea de informații relevante care au condus la începerea urmăririi penale în acest caz."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.