Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ana Birchall îi oferă muniție lui Stelian Ion: Pensionarea anticipată a magistraților, o șmecherie care tărăgăna dosarele

Inquam Photos / Octav Ganea
Birchall sedinta Guvern

Fostul ministru PSD al Justiției, Ana Birchall, a transmis joi, după anunțul actualului titular de la Justiție, Stelian Ion (USR), privind abrogarea pensionării anticipate a magistraților, că trebuie eliminată modificarea legislativă „gândită șmecherește” de foștii ei colegi social-democrați.

„Inca din 2019 am sustinut abrogarea pensionarii anticipate la 20 de ani.... o modificare legislativa gandita smechereste de faimoasa "comisie speciala" Iordache impreuna cu Tudorel Toader, Savonea si compania, o masura care sigur nu ajuta sistenul judiciar ci ii ajuta pe cei care aveau dosare pe rol! Cum? Simplu: se taraganau in instante dosarele, stiut fiind ca daca un judecator iesea la pensie se putea relua judecata dosarului cu noi termene etc etc...”, a scris Ana Birchall pe Facebook.

„Sper ca in cel mai scurt timp acest anunt sa fie transformat in proiect de lege care sa fie adoptat in guvern si trimis in Parlament in procedura de urgenta... la pachet cu abrogarea unei alte masuri: completurile de 3 judecatori, masura prorogata prin OUG -ul dat la sfarsit de an, un OUG care ramane cu riscuri de neconstitutionalitate!”, a adăugat fostul ministru al Justiției.

Citește și: Mugur Mihăescu l-a atacat virulent pe deputatul USR Iulian Bulai într-o emisiune Antena 3: 'Vagabonțeală! Vai steaua voastră de comuniști!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.