Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anca Dragu reacționează la scandalul petrecut sub ochii ei: 'E regretabil. Cetăţenii nu şi-au votat reprezentanţii pentru a face abuzuri'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Roman

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a afirmat, vineri seară, că este regretabil ce s-a întâmplat cu o zi înainte în Parlament, scandal pe care nu şi l-a dorit. ”Cetăţenii nu şi-au votat reprezentanţii pentru a face abuzuri; cetăţenii au votat pentru oameni care să găsească soluţii reale”, afirmă Anca Dragu.

”Este regretabil ce s-a întâmplat ieri în Parlament. Încă de la primele cuvinte rostite în această legislatură, am spus că îmi doresc ca respectul să fie cel care guvernează orice acţiune a noastră ca parlamentari. Din păcate, nu s-a întâmplat cum mi-am dorit şi sper ca pe viitor să nu mai asistăm la astfel de situaţii”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Anca Dragu.

Citește și: VIDEO Lider PNL: Statul acţionează duplicitar sau fără curaj în a combate pandemia. Dăm vina pe Biserică, dar avem medici care recurg la vaccinarea la chiuvetă

Aceasta afirmă că ”cetăţenii nu şi-au votat reprezentanţii pentru a face abuzuri, nici pentru a ţine prima pagină sau pentru like-uri”.

”Cetăţenii au votat pentru oameni care să găsească soluţii reale pentru dezvoltarea acestei ţări”, a mai scris Dragu.

Citește și: VIDEO Ludovic Orban dă cărțile pe față și își torpilează colegii: 'Am spus că Anca Dragu va conduce și plenul'

Şedinţa celor două camere ale Parlamentului pentru citirea moţiunii de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR a început cu scandal. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Roman (PNL), căruia preşedintele Camerei Ludovic Orban i-a delegat atribuţiile, nu a fost lăsat să conducă şedinţa, fiind determinat să plece de la tribună de parlamentarii AUR. Şedinţa de plen a fost condusă de preşedintele Senatului, Anca Dragu.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Roman (PNL), afirmă, vineri, că formaţiunea va face toate demersurile necesare pentru demiterea Ancăi Dragu de la şefia Senatului, susţinând că aceasta a reluat abuziv şedinţa de plen de joi, pe care el a declarat-o închisă, nu suspendată.

Citește și: Florin Roman: La braț cu Simion și gealații lui, Ludovic Orban! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.