Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajări în masă la Primăria Capitalei: Gabriela Firea scoate la concurs mii de locuri de muncă

digi24
gabriela firea

Surpriză imensă pregătită de Primăria Capitalei. Municipalitatea scoate la concurs mii de locuri de muncă. Este vorba despre un târg de joburi extrem de important. 2.000 de joburi sunt oferite de Primăria Municipiului București (PMB), prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucureşti, în colaborare cu Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă, anunţă libertatea.ro.

Citește și: Surprize, surprize! Cine-i va lua locul Laurei Codruța Kovesi la șefia DNA

Cele trei instituții organizează, în perioada 17- 18 noiembrie 2017, Târgul de Joburi 2017, în incinta Spaţiului Expoziţional al Institutului Naţional de Statistică, situat pe Bulevardul Libertăţii, nr.16, în intervalul orar 10:00- 18:00. Intrarea la Târgul de Joburi organizat de Primăria Capitalei este liberă, iar pentru buna orientare a candidaţilor, reprezentanţii Centrului pentru Tineret şi ai ANOFM vor fi la dispoziţia acestora pe tot parcursul evenimentului.

Citește și: Antena 3, ‘bună de plată’ din cauza lui Mihai Gâdea: Cât costa derapajele vedetei

„Prin organizarea acestui târg de joburi, Primăria Capitalei îşi propune să angajeze oameni competenţi pentru ocuparea posturilor aflate în portofoliul celor 22 de Companii Municipale. Este important de stiut ca acest târg se adresează atât persoanelor cu studii superioare, cât și celor cu studii medii, asa ca ii invit pe toti cei care sunt în căutarea unui loc de munca să participe la evenimentul organizat de noi, pentru a ocupa unul dintre cele peste 2.000 de locuri de muncă disponibile”, a declarat Primarul General, Gabriela Firea.

Citeşte şi: Marian Vanghelie vorbește despre Victor Ponta și șeful OLAF: 'Petrecea cu Sebastian Ghiţă'

Pentru detalii suplimentare accesaţi pagina web a Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucureşti, www.ctmb.eusau pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/TargdeJoburiBucurești/.

La sfârșitul lunii martie, Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a votat înfiinţarea a zece societăţi pe acţiuni ale Primăriei Capitalei. Acestea urmează să se ocupe de furnizarea energiei electrice şi termice, iluminatul public, administrarea spitalelor, construirea de baze sportive şi terenuri de sport, promovarea oraşului, administrarea parcurilor, pază, consolidarea clădirilor cu risc seismic, administrarea spaţiilor publicitare, dar şi a unui dispecerat de taxi, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.