Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Animaţia 'How to Train Your Dragon: The Hidden World' s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

Action News Now
Box office

Animaţia „How to Train Your Dragon: The Hidden World” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, iar „Green Book”, desemnat cel mai bun film la gala premiilor Oscar de anul acesta, a revenit în top 10, scrie news.ro.

Filmul de animaţie regizat de Dean DeBlois, pentru care şi-au împrumutat vocile Cate Blanchett, Gerard Butler şi Kit Harington, între alţii, a generat, în al doikea weekend de la premieră, încasări de 30 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

Comedia „A Madea Family Funeral”, scrisă şi regizată de Tyler Perry, care interpretează şi rolul principal, a debutat pe poziţia secundă în clasamentul nord-american, cu încasări de 27 de milioane de dolari.

Pe locul al treilea, în coborâre o poziţie, s-a clasat filmul SF „Alita: Battle Angel”, regizat de Robert Rodriguez, scris de James Cameron şi de Laeta Kalogridis. El a generat, în al treilea weekend de la premieră, 7 milioane de dolari.

Lungmetrajul de animaţie „The LEGO Movie 2: The Second Part” a ocupat locul al patrulea în top, după ce, în al patrulea weekend de la lansare, a generat încasări de 6,6 milioane de dolari, coborând o poziţie.

„Green Book”, cu Viggo Mortensen şi Mahershala Ali, a urcat şase locuri, până pe cinci, după ce - în al 16-lea weekend de la premieră - a generat încasări de 4,7 milioane de dolari. Revenirea lui este datorată celor trei trofee Oscar - „cel mai bun film”, „cel mai bun actor în rol secundar” (Ali) şi „cel mai bun scenariu original” - primite în urmă cu o săptămână.

Citește și: Victor Rebengiuc: Totul merge din ce în ce mai prost! Ei fac tot ce știu ei să facă, adică de frica închisorii iau justiția în brațe să nu facă inchisoare!

Drama biografică „Fighting with My Family”, cu Dwayne Johnson şi Vince Vaughn în distribuţie, a coborât două locuri, până pe şase, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a generat încasări de 4,69 milioane de dolari.

Tot două poziţii a coborât şi comedia „Isn't It Romantic”, de Todd Strauss-Schulson, cu Rebel Wilson în rol principal. După al treilea weekend, filmul s-a clasat pe locul al şaptelea, cu încasări de 4,66 milioane de dolari.

Drama cu accente horror „Greta”, regizată de Neil Jordan, cu Chloe Moretz, Maika Monroe şi Isabelle Huppert în distribuţie, a debutat pe locul al optulea, cu încasări de 4,5 milioane de dolari.

Comedia „What Men Want”, cu Taraji P. Henson şi Tracy Morgan în distribuţie, a coborât trei poziţii, până pe nouă, după ce, în al patrulea weekend, a generat încasări de 2,7 milioane de dolari.

Filmul horror „Happy Death Day 2U” s-a clasat pe locul al zecelea, în coborâre trei poziţii, după ce a generat încasări de 2,5 milioane de dolari în al treilea weekend de la premieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.