Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Animaţia 'The Croods: A New Age', pe primul loc în box office-ul nord-american pentru al treilea weekend consecutiv

nytimes.com
The Croods animație

Animaţia „The Croods: A New Age”, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Nicolas Cage, Emma Stone şi Ryan Reynolds, s-a clasat, pentru al treilea weekend consecutiv, pe primul loc în box office-ul nord-american, informează News.ro

Producţia Universal şi DreamWorks a generat, în al treilea weekend de la premieră, încasări de 3 milioane de dolari, astfel că totalul este acum de 24,1 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

La nivel internaţional, continuarea „The Croods” a generat alte 8,4 milioane de dolari, aducând totalul global la 76,3 milioane de dolari.

Comedia „Half Brothers”, cu Luis Gerardo Méndez, Connor Del Rio şi José Zúñiga în distribuţie, s-a menţinut pe poziţia a doua în clasamentul nord-american, după ce, în al doilea weekend de la debut, a generat încasări de 490.000 de dolari.

Vezi și: De Revelion românii au rezervat masiv vacanțe în Maldive, Zanzibar, Dubai, Egipt, Turcia și nu numai. Sase nopţi în Maldive de la 2.000 de euro/persoană

Filmul de aventuri „Elf” (2003), regizat de Jon Favreau, cu Will Ferrell în rol principal, a urcat trei poziţii în ultima săptămână, ocupând locul al treilea, după ce a generat încasări de 400.000 de dolari. Lungmetrajul a fost relansat în urmă cu cinci săptămâni şi de atunci a generat încasări de aproximativ 1,5 milioane de dolari.

După patru weekenduri de la premieră, comedia horror „Freaky” a coborât pe locul al patrulea. Filmul cu Vince Vaughn şi Kathryn Newton în rolurile principale a generat încasări de 315.000 de dolari, aducând totalul nord-american la 8,2 milioane de dolari.

Comedia fantasy „How the Grinch Stole Christmas” (2000), regizată de Ron Howard, a fost relansată şi s-a clasat pe poziţia a cincea în top, cu încasări de 268.170 de dolari.

Top 10 este completat de comedia „The War With Grandpa”, cu Robert De Niro, animaţia „The Polar Express” (2004), relansată, comedia „National Lampoon's Christmas Vacation” (1989), cu Chevy Chase, Beverly D'Angelo şi Juliette Lewis în distribuţie, filmul romantic „All My Life” şi lungmetrajul SF „Wonder Woman” (2017), relansat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.