Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul celor de la FC Botoşani a vorbit despre Hervin Ongenda: 'Îl iubeşte toată echipa'

www.digisport.ro
Costel Enache

Costel Enache, antrenorul celor de la FC Botoşani, a vorbit despre Hervin Ongenda, unul dintre cei mai buni jucători ai săi şi omul care a creat faza ce a dus la primul gol al moldovenilor în partida cu Dinamo, 2-0, din etapa 11 a Ligii 1 Betano, scrie Mediafax.

"E un băiat super modest dacă ne gândim la statutul avut. E glumeţ, râde în permanenţă, chiar şi când aleargă. Da e genul lui N'Golo Kante. Îl iubeşte toată echipa", a spus Enache pentru ProSport, referindu-se la faptul că Ongenda, trecut pe la PSG, e mereu cu zâmbetul pe buze, aşa cum e campionul mondial N'Golo Kante, legitimat la Chelsea.

Citește și: Sergiu Hanca, după ce Dinamo a pierdut un nou meci: 'Cred că suntem o ruşine. Suntem foarte jos din toate punctele de vedere'

"Are unul dintre cele mai bine lucrate abdomene din echipa noastră...Nu e ca Deac (n.red. - jucătorul celor de la CFR)...nu e nici Cristiano Ronaldo. Văd că se face aluzie, că are kilograme în plus. Are doar unul şi jumătate peste greutatea optimă, dar venise cu patru şi ceva în plus. Face sacrificii acum, dar la capitolul abdomene e super ok", a mai adăugat Enache.

Cătălin Munteanu a vorbit şi el despre Ongenda:."Aduce un plus Ligii 1. Vedem chestii interesante, se vede că a jucat la PSG, unde a debutat în Ligue 1. Sperăm ca cei care fac transferurile în Liga 1 să aducă jucători de acest gen, ca Ongenda sau Fabbrini", a spus Munteanu, potrivit ProSport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.