Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul anunț al Spitalului Foișor despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Perioada critică postoperatorie este de 72 de ore

Stirile Pro Tv
florin piersic

Managerul Spitalului Foișor, Șerban Dragosloveanu, a anunțat primele date oficiale despre starea de sănătate a marelui actor Florin Piersic. Într-un comunicat de presă, medicul precizează că starea maesturlui este ușor îmbunătățită.

„În urma evaluării din această dimineață, s-a constatat că starea de sănătate a domnului Florin Piersic este ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă. În prima zi postoperator, parametrii biologici legați de inflamație s-au ameliorat, pacientul este afebril, cooperant, se alimentează și bea lichide singur. Perioada critică postoperatorie este de 72h.”, se arată în comunicatul spitalului unde este internat Florin Piersic.

Actorul Florin Piersic a fost operat la Spitalul Foișor din București

Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale extrem de dificile. Medicii de la Spitalul Foișor i-au montat maestrului o proteză provizorie, cu pompă de antibiotic pentru a curăța locul.

Evoluția postoperatorie a marelui actor a fost una foarte bună. În acest moment se află pe secția de Terapie Intensivă, având în vedere complexitatea intervenției chirurgicale prin care a trecut. Din fericire, operația a fost un succes, spun medicii.

Rafila, în vizită la maestru

Proteza care i-a fost îndepărtată a fost montată în anul 2019, însă acum devenise sursa infecției generalizate.

Ministrul Sănătății l-a vizitate pe maestrul Florin Piersic înainte ca acesta să fie operat. Iar Alexandru Rafila s-a declarat încrezător.

Situația este critică în privința lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să-i amputeze piciorul (presă)

”Am stat de vorbă cu domnia sa, l-am încurajat, părea și el încrezător într-o evoluție favorabilă. Am fost la el împreună cu colegii mei de la Institutul Matei Balș. Avea o stare de spirit bună, era încrezător, pozitiv, optimist, are un suflet mare și lucrul ăsta contează foarte mult inclusiv în ceea ce privește evoluția bolii”, a explicat Alexandru Rafila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.