Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arina Sabalenka speră că, în anul 2023, jucătorii ruşi vor putea reveni la Wimbledon

Jucătoarea din Belarus Arina Sabalenka a declarat miercuri că, pentru anul 2023, speră ca organizatorii turneului de la Wimbledon să fie mai „mai deschişi” în ceea ce priveşte revenirea jucătorilor ruşi în competiţie, potrivit news.ro.

Sabalenka (24 de ani, nr. 5 WTA) a fost exclusă de la ediţia 2022 a turneului de la Wimbledon. Ea speră ca în anul 2023, organizatorii să fie ceva „mai deschişi”, permiţând jucătorilor şi jucătoarelor din Belarus şi Rusia să participe la turneul desfăşurat pe terenurile All England Club.

„Sper că or să fie puţin mai deschişi cu noi. Dar am constatat anul ăsta că nu au fost foarte bucuroşţi să ne aibă în turneul lor, aşa că...”, a declarat Sabalenka pentru AFP.

„Cred că nu am nici un control în această situaţie. Eu doar aştept. Şi ce se va întâmpla, se va întâmpla. Nu mă gândesc atât de mult la Wimbledon, iar dacă ne vor mai interzice încă un an, o să petrec timp cu familia mea şi o să fac un alt presezon”, a mai spus Sabalenka.

Potrivit presei britanice, se aşteaptă ca decizia All England Club, în ceea ce-i priveşte pe jucătorii şi jucătoarele din Belarus şi Rusia, să fie luată până în luna aprilie a anului 2023.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.