Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat dispărut în Dunăre, după ce barca în care se afla s-a scufundat

Ministerul pentru IMM
pompieri ISU barca

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Bucureşti a dispărut în Dunăre în noaptea de joi spre vineri, după ce ambarcaţiunea pe care se afla s-a scufundat. Un alt bărbat aflat pe aceeaşi barcă a fost salvat de pescarii din zonă, el fiind transportat în şoc hipotermic la spital.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă judeţului Tulcea, joi noaptea, în jurul orei 23:00, dispeceratul ISU a fost anunţat despre faptul că pe canalul Sulina între mila 5-6 s-a scufundat o ambarcaţiune. În barcă se aflaui doi bărbaţi, unul fiind salvat de nişte pescari aflaţi în zonă, iar celălalt fiind dispărut, potrivit news.ro.

Citește și: Lovitură de teatru! Nu Mihail Neamțu este propunerea PMP pentru funcția de viceprimar al Capitalei

“La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă doi subofiţeri de la Pichetul de Pompieri Nave Operative Crişan cu o ambarcaţiune RIB, Căpitănia Sulina, Poliţia Transporturi şi ambarcaţiuni din cadrul Grupului de Nave Sulina - Garda de Coastă. Persoana salvată de pescari a fost preluată de echipajul ambarcaţiunii de la Căpitănie, în şoc hipotermic, ulterior fiind transportată la Sulina”, se arată în comunicatul ISU Tulcea.

Cei doi bărbaţi s-ar fi aflat la pescuit.

Sursa citată a precizat că forţele de intervenţie au reuşit ancorarea epavei, iar căutările au fost întrerupte în jurul orei 02:00 urmând să fie reluate dimineaţă.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Tulcea a anunţat vineri dimineaţă că ambarcaţiunea se afla la mal în momentul producerii evenimentului.

“Din primele verificări a rezultat ca o ambarcaţiune acostată la mal, la bordul căreia se aflau două persoane, ar fi luat apă din motive necunoscute, ulterior scufundându-se.

Citește și: Situație tensionată în PSD: Gabriela Firea, presată ca să scape de Petre Roman, Dumitru Dragomir și Anghel Iordănescu din CGMB

În urma acestui eveniment, unul dintre ocupanţi ar fi ajuns la mal, iar cealalt, un bărbat de 47 de ani, din Bucureşti, a dispărut în apele fluviului Dunărea. Bărbatul a fost căutat in zona producerii evenimentului, fără a fi găsit”, a mai transmis IPJ Tulcea.

În continuare aui loc activităţi de căutare de către poliţişti împreună cu reprezentanţi ANR pentru găsirea persoanei dispărute şi stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care a avut loc evenimentul.

Bărbatul salvat este din judeţul Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.