Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu vrea s-o lege pe Kovesi de comunism fiindcă și Kovesi vrea să-l lege pe Băsescu

Domnul Traian Băsescu și Doamna Elena Udrea nu sînt victime ale luptei anticorupție. Nu sînt niște hoți. Sînt victime ale Securității și comunismului. Sînt victime ale Securității conduse de Coldea și procurorul care a închis dosarele Revoluției și mineriadelor, Laura Kovesi.

Neputînd ajunge direct la Băsescu, Securitatea și comunismul reprezentat de procurori au atacat ce are mai scump Băsescu, pe doamna Elena Udrea. O doamnă curajoasă, care se bate parte-n parte cu Sistemul. Susținătorii lui Băsescu încă nu sînt pregătiți să se poziționeze împotriva DNA-ului. Au nevoie de justificări în fața lumii și în fața lor înșile. Serviciile și justiția trebuie personalizate. Nu pot fi decredibilizate direct.

Primul personaj negativ introdus în ecuație a fost Coldea, personificarea Securității care o atacă pe Doamna Udrea pentru a ajunge la Domnul Băsescu. La rîndul său, Kovesi a fost introdusă și ea în ecuație de Elena Udrea. Dacă Coldea e necunoscut publicului larg, Kovesi are notorietate și e populară. Și credibilă. Ceea ce nu se poate spune despre Elena Udrea. Atacurile acesteia la Kovesi nu au avut niciun efect. A trebuit să intre în scenă Domnul Băsescu și să o lege pe Kovesi de Iliescu, comunism și mineriade prin dosare și familie. Băsescu spune că procurorii au închis dosarele din motive personale, care țin de backgroundul lor personal și profesional. Următoarea țintă va fi tatăl Laurei Kovesi. Și nu în ultimul rînd, Kovesi se răzbună pentru umilința din 2009, cînd Băsescu a pus-o la zid ca pe o școlăriță. Cel puțin așa reiese din filmulețul postat de Traian Băsescu pe Facebook. Astfel, nici Domnul Băsescu și nici Doamna Udrea nu atacă SRI și DNA, atacă Securitatea și Comunismul, nu atacă instituții credibile și populare, atacă oameni, pe Coldea și Kovesi, și entități oculte, Securitatea și Sistemul. Iată, Kovesi l-a făcut scăpat pe comunistul Iliescu și îl bagă direct la gulag pe anticomunistul Băsescu. Halal justiție! Păi să nu-l pui pe Mihaiu să strîngă bani pentru statuia Doamnei Udrea călare în Piața Revoluției, tete a tete cu Coposu?

Ce nu pot exprima ei direct pe gura lor, că le cade rangul și ranga, exprimă pe partea ailaltă, prin orificiile Cristoiu, Turcescu și alții.

Băsescu și Udrea încearcă să o lege pe Kovesi de SRI, Securitate, comunism, Iliescu și mineriade fiindcă Kovesi încearcă să-i lege pe ei. Să vedem cine pe cine va lega. La cum decurg însă lucrurile și din cîte se aude, Laura Codruța Kovesi are funie mai groasă, mai lungă și știe să facă noduri mai multe și mai trainice. Asta nu înseamnă că Doamna Udrea, Domnul Băsescu și susținătorii lor, ăia care au mai rămas, n-o vor tîrî în mocirlă. Dar sînt riscurile inerente ale vieții de procuror care prin natura muncii are de a face cu mafioți și mizerii.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.