Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Unul dintre cei mai bogați și controversați milionari francezi a fost JEFUIT: El şi soţia sa au fost loviţi şi legaţi la mâini

Bernard Tapie

Patru persoane au pătruns în locuinţa omului de afaceri Bernard Tapie şi l-au lovit şi legat pe acesta şi pe soţia sa, sâmbătă, la Combs-la-Ville, relatează Le Figaro.

Potrivit unor surse din cadrul poliţiei, cei doi dormeau în momentul în care patru persoane au intrat prin efracţie în locuinţa lor, i-au lovit şi legat la mâini, înainte de a pleca după ce au furat mai multe lucruri.

Soţia lui Bernard Tapie a reuşit să se dezlege şi a mers la o vecină, de unde a alertat poliţia. Uşor rănită, ea a fost transportată la spital. Omul de afaceri, fost ministru şi deputat, a refuzat să meargă la spital.

Valoarea pagubelor nu a fost anunţată, scrie news.ro.

Controversat om de afaceri şi fost ministru, Tapie a fost preşedintele lui OM între 1986 şi 1994. În 1993, Marseille a câştigat Liga Campionilor. În 1995, el a fost condamnat la doi ani de închisoare, dintre care opt luni cu executare, pentru aranjarea unui meci, cu Valenciennes.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.