Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Binance dată în judecată de Autoritatea de Reglementare Financiară Americană pentru încălcărea legilor privind valorile mobiliare

binance

Binance dată în judecată de Autoritatea de Reglementare Financiară Americană pentru încălcărea legilor privind valorile mobiliare

Autoritatea de Reglementare Financiară Americană a Valorilor Mobiliare (SEC), a intentat un proces împotriva Binance, una dintre cele mai mari şi mai cunoscute platforme de tranzacţionare de criptomonede la nivel global, relatează CNBC.

Acţiunea legală a SEC vizează operaţiunile desfăşurate de Binance în Statele Unite ale Americii, acuzând compania că a încălcat legile privind valorile mobiliare.

SEC transmite că Binance a oferit servicii de tranzacţionare şi emisiuni de valori mobiliare digitale, inclusiv token-uri şi altcoins, fără a se înregistra la autoritatea de reglementare şi fără a respecta cerinţele legale specifice bursei de valori.

Organizaţia afirmă că această practică încalcă legile privind pieţele financiare din SUA.

Reprezentanţii Binance au respins acuzaţiile şi au declarat că platforma lor se supune legislaţiei relevante din fiecare ţară în care operează.

Totuşi, SEC susţine că Binance nu a luat măsurile necesare pentru a se conforma reglementărilor americane şi că a omis să ofere informaţii şi documente solicitate în timpul investigaţiei.

Această acţiune a SEC poate afecta semnificativ Binance, precum şi piaţa criptomonedelor. De la momentul anunţului, Bitcoin a scăzut cu 5%, iar BNB (tokenul celor de Binance) a scăzut cu 9%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.