Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Boc: Revoluţia bunului simţ a USL a intrat în "faza pe ciolan"

Boc
 

Fostul premier Emil Boc a acuzat USL ca "întinde" posturile de vicepremier ca si "cârnatii de Craciun", ca sa ajunga pentru toti, aratând ca "Revolutia bunului simt a USL" a intrat în faza a doua, "faza pe ciolan".

Emil Boc a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa, ca USL a trait si traieste în continuare din conflict, fie cu Traian Basescu, fie din conflictul intern din USL.

"Acum este faza doi a «Revolutiei bunului simt» a USL, batalia pe ciolan, dupa ce au câstigat «faza pe competenta si profesionalism» în cazul accidentului aviatic din Apuseni, acum e faza «pe ciolan», în care întind posturile de vicepremier, asa cum întinzi cârnatii de Craciun, când îi faci acasa, ca sa ajunga pentru toti. Oamenii astia sa înteleaga ca posturile de vicepremier nu sunt ca si cârnatii de Craciun, sunt posturi publice de mare responsabilitate. Pe oamenii astia îi doare în cot ca s-a majorat pretul la energie, la alimente, ca nivelul de trai s-a deteriorat în urma scumpirilor, ca taxele s-au multimplicat, ca somajul e în crestere. Ei au trait si traiesc în continuare din conflict, fie cu Traian Basescu, fie din conflictul intern din USL", a spus Boc, potrivit mediafax.ro.

Potrivit acestuia, rezultatele USL privind reforma statului, masuri de sustinere a mediului de afaceri sau a locurilor de munca sunt "zero".

"Trebuie sa recunosc ca au aceasta abilitate de a inventa conflict din orice si de a tine agenda opiniei publice ocupata cu scandaluri gen Bianca Dragusanu, varianta USL, asta e realitatea", a afirmat Emil Boc.

Premierul Victor Ponta declara, marti, ca a propus în sedinta USL o varianta în care Klaus Iohannis era ministru de Interne si vicepremier, urmând ca Guvernul sa aiba patru vicepremieri - PSD, PC, PNL, UNPR - dar nu s-a ajuns la un consens.

De asemenea, presedintele PNL, Crin Antonescu, declara, marti seara, ca liberalii nu vor accepta ca PC sa desemneze un reprezentant în functia de vicepremier, precizând ca ar fi o devalorizare a functiei si nu e posibil ca Daniel Constantin sa fie pe aceeasi pozitie cu Klaus Iohannis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.