Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Botoşani: Un tânăr de 33 de ani fost reţinut după ce ar fi cultivat ilegal cannabis

Freepik.com
marijuana cannabis

Un tânăr de 33 de ani fost reţinut pentru 24 de ore, după ce ar fi cultivat ilegal cannabis în două locaţii din judeţul Botoşani, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani, împreună cu procurorii Biroului Teritorial Botoşani al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), au efectuat, joi, percheziţii la domiciliile tânărului, în urma cărora au luat măsura reţinerii acestuia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de cultivarea şi producerea de droguri de risc fără drept.

"Din cercetări a reieşit faptul că, începând cu luna mai a.c. şi până în prezent, tânărul de 33 de ani ar fi desfăşurat activităţi de cultivare şi producere a drogurilor, în două locaţii pe care le-ar fi folosit în acest scop, din judeţul Botoşani. La data de 13 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Botoşani, împreună cu procurorii din cadrul DIICOT au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, la două locaţii din judeţul Botoşani, folosite de către persoana bănuită de comiterea faptei", susţin reprezentanţii IPJ.

În urma percheziţiilor, la locaţiile vizate au fost descoperite un borcan de 1,7 kilograme care ar fi conţinut substanţe vegetale cu miros specific plantei de cannabis, un borcan care ar fi conţinut substanţe vegetale asemănătoare ca aspect şi miros plantei de cannabis, 40 de ramuri, ce ar fi conţinut masă vegetală verde cu miros specific plantei de cannabis, dar şi 120 ramuri cu inflorescenţă provenite de la patru plante recoltate anterior, potrivit Agerpres.

De asemenea, au fost descoperite plante asemănătoare ca aspect şi miros plantei de cannabis, 43 de plante de cannabis, aflate în diferite stadii de dezvoltare, precum şi patru ghivece conţinând plante asemănătoare ca aspect şi miros plantei de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare, în cantitate de aproximativ 45 de kilograme de masă vegetală verde.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.