Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cabană din Călimăneşti avariată după ce doi brazi smulşi de vânt s-au prăbuşit pe ea

Cabana, Cluj

Acoperişul şi mansarda unei cabane din staţiunea Călimăneşti au fost distruse după ce doi brazi s-au prăbuşit pe clădire, fiind smulşi din rădăcină de rafalele de vânt, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc marţi după-amiază, pompierii vâlceni reuşind să înlăture copacii la aproape 24 de ore după anunţarea evenimentului.

Citește și: DOC: Dacă un judecător național constată contrară dreptului UE o decizie CCR el nu trebuie pedepsit

"Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi în cursul zilei de ieri, 08.02.2022, ora 14.00, pentru degajarea a doi copaci smulşi din rădăcini de rafalele de vânt care s-au manifestat cu putere. Iniţial nu s-a putut face degajarea acestora cu mijloacele avute la dispoziţie. S-a încercat secţionarea, însă a fost nevoie de ridicarea trunchiului cu ajutorul unei macarale, operaţiunea fiind reluată astăzi (miercuri, n.r.) în jurul prânzului. A fost alegerea proprietarului care, pentru a limita pagubele, a solicitat administraţiei locale o macara pentru ridicarea copacilor", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.

Reprezentantul pompierilor vâlceni a precizat că nu au fost victime, în momentul producerii evenimentului nefiind nimeni în cabană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.