Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadavrul tânărului dispărut la Ocna Șugatag a fost găsit în lac

ghidul.ro
ambulanta puls

Cadavrul unui adolescent de 17 ani, dispărut sâmbătă, din localitatea Ocna Şugatag, a fost găsit miercuri seara în lacul de lângă pensiunea unde acesta se afla cazat, împreună cu un grup de prieteni, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş. 

Tânărul fusese anterior căutat de un număr impresionant de forţe de ordine - jandarmi, poliţişti, pompieri, începând de duminică, zi în care dispariţia a fost semnalată de către mama sa. 

Căutările nu au avut succes, deşi la ele poliţiştii au participat inclusiv cu câini specializaţi, lor alăturându-se şi localnici, dar şi jandarmi şi pompieri, care au caută băiatul în zona lacului, cu barca şi, pe parcursul zilei de miercuri, inclusiv cu scafandri ce au venit de la Târgu Mureş. 

"Aseară, în jurul orei 22.00, Patrula de siguranţă publică din cadrul secţiei 5 Poliţiei Rurală Ocna Şugatag, în colaborare cu lucrători din cadrul ITPS Maramureş, l-au găsit pe băiat pe apele lacului Gavril, din Ocna Şugatag. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Sighetul Marmaţiei, în vederea efectuării autopsiei", a declarat, pentru AGERPRES, Florina Mateş, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care adolescentul a decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.