Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cântăreaţa britanică Adele s-a clasat simultan pe primul loc atât în topul vânzărilor de albume, cât şi în cel al single-urilor din Marea Britanie

adele

Cântăreaţa britanică Adele a realizat vineri o performanţă rară, clasându-se simultan pe primul loc atât în topul vânzărilor de albume, cât şi în cel al single-urilor din Marea Britanie, cu mult aşteptatul material discografic "30", lansat pe 19 noiembrie, şi piesa "Easy on Me", informează AFP.

Official Charts Company a anunţat că albumul "30" - primul disc lansat de artista britanică după o pauză de şase ani - s-a vândut în 261.000 de unităţi în această săptămână, devenind cel mai bine vândut album în prima săptămână după lansare din anul 2021.

"30" a devenit astfel cel de-al patrulea album al cântăreţei Adele care ajunge pe prima poziţie în topul britanic. Precedentele ei discuri, "25", 21" şi "19", au beneficiat în această săptămână de o revenire în forţă în clasamentul britanic, ocupând locurile al 15-lea, al 18-lea, respectiv al 31-lea.

Interpreta pop, în vârstă de 33 de ani, a rămas pentru a şasea săptămână pe prima poziţie în clasamentul single-urilor cu piesa "Easy On Me", doborându-şi propriul record stabilit cu "Someone Like You", care a petrecut cinci săptămâni în fruntea topului britanic, potrivit Agerpres.ro.

Dintre cele 12 piese incluse pe albumul "30", alte două au ocupat poziţii importante în topul single-urilor din această săptămână: "Oh My God" a urcat până pe locul al doilea, iar "I Drink Wine" până pe poziţia a patra.

Titlul albumului "30" face trimitere la vârsta pe care Adele o avea atunci când a început să lucreze la acest material discografic, într-o perioadă în care viaţa privată a artistei britanice era marcată de momente dificile, precum divorţul de soţul ei şi oprirea bruscă a carierei sale muzicale.

Cântăreaţa londoneză, care s-a mutat între timp la Los Angeles, a acordat recent un interviu pentru revista Vogue, în care a dezvăluit că "30" este un album foarte personal şi a reprezentat pentru ea o experienţă purificatoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.