Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carantină prelungită cu șapte zile pentru comuna Mogoşoaia

carantina

Carantina în comuna ilfoveană Mogoşoaia a fost prelungită cu 7 zile, fiind deja semnat ordinul decătre şeful DSU, Raed Arafat. În Mogoşoaia rata de infectare este de 5,87 la mie. În continuare, judeţul Ilfov are cea mai mare incidenţă cumulată din întreaga ţară, mai multe localităţi fiind în carantină.

”Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 93 din 13.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Mogoşoaia, cu satul aparţinător Mogoşoaia, judeţul Ilfov. Propunerea a fost înaintată către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii”, a transmis, miercuri seară, Prefectura Ilfov, potrivit news.ro.

Sursa citată a precizat că şeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6993 din 14.04.2021 privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Mogoşoaia, judeţul Ilfov, începând cu data de 14.04.2021, ora 22:00, pentru o perioadă de 7 zile, până la data de 21.04.2021 ora 22:00.

În Mogoşoaia, rata de infectare este în continuare 5,87 la mie.

Judeţul Ilfov are cea mai mare incidenţă cumulată din ţară, respectiv 6,78, iar localităţile Clinceni, Dobroeşti, Bragadiru, Chiajna, Cornetu, Otopeni, Berceni, Popeşti Leordeni, Tunari, Domneşti, Jilava, Pantelimon, Voluntari, Chitila, Ciorogârla, Jilava, Măgurele, Baloteşti, Mogoşoaia, Snagov, Glina, Ştefăneştii de Jos, Dragomireşti-Vale, Cernica, 1 Decembrie, Copăceni şi Gruiu sunt în carantină.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.