Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul Caracal BUBUIE la toate parchetele din țară - Licu: 'Cel mai amplu control din istorie'. Totul în urma memoriului inițiat de Alexandru Cumpănașu

breaking news stiripesurse.ro

Procurorul general Bogdan Licu a declarat, marți, că în Ministerul Public se desfășoară cel mai amplu control din istoria instituției, fiind verificate, până în 1 octombrie, toate cauzele cu lipsire de libertate și dispariții de persoane din ultimii 10 ani, conform Mediafax. Totul în urma memoriului inițiat de unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu către procurorul general al României.

Citește și: Bunicul Luizei a EXPLODAT înainte de reconstituirea morții Luizei Melencu: 'Lui Dincă nu am ce să îi reproșez'

„În cadrul Ministerul public se află în desfășurare cel mai amplu control din istoria Ministerului Public. Și anume, am dispus ca la toate parchetele din țară să fie verificate toate cauzele privind lipsiri de libertate înregistrate în ultimii 10 ani în cadrul Ministerului Public. (...) Și verificări în toate cauzele în care s-au înregistrat plângeri în urma unor dispariții de persoane, chiar dacă sunt în conexitate cu alte fapte, viol, omor”, a declarat procurorul general.

Bogdan Licu a mai subliniat că la începutul lunii august a fost dispus acest control, care trebuie să fie încheiat pe 1 octombrie.

„Verificăm toate soluțiile din ultimii 10 ani atât sub aspectul legalității, cât și sub aspectul temeiniciei soluțiilor”, a mai spus Licu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.