Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ceața densă a perturbat traficul aerian din Delhi, iar valul de frig a forțat autoritățile să amâne redeschiderea școlilor cu o săptămână

ndtv.com
New Delhi india poluare ceata strada masini

Ceața densă din Delhi a întârziat luni zborurile, iar un val de frig a forțat autoritățile să amâne redeschiderea școlilor cu o săptămână, în condițiile în care vizibilitatea a scăzut, iar mașinile circulau cu luminile de avarie aprinse, potrivit Reuters.

Aeroportul internațional Indira Gandhi din capitala indiană le-a cerut pasagerilor să contacteze companiile aeriene pentru a afla informații actualizate despre zboruri, scrie Mediafax.

„Din cauza ceții dense, este posibil ca operațiunile de zbor de pe aeroportul din Delhi să fie afectate”, au precizatt reprezentanții Aeroportului pe Twitter.

Datele de la sistemele private de urmărire a zborurilor au arătat că mai multe zboruri au fost întârziate.

Departamentul de Meteorologie al Indiei (IMD) a prognozat „condiții de ceață densă până la foarte densă” în multe părți din Delhi și din statele din nord și est, precum Punjab, Haryana, Uttar Pradesh și Bihar, până marți.

Acesta a avertizat că traficul aerian, rutier și feroviar ar putea fi afectate în cele două zile, iar oamenii ar putea suferi de probleme respiratorii. pulmonare. De asemenea, a precizat că liniile electrice s-ar putea defecta în zonele cu ceață densă.

Delhi, un oraș cu 20 de milioane de locuitori, a prelungit deja cu o săptămână vacanța de iarnă pentru multe școli. Multe școli private ar urma să se redeschidă luni.

Orașul a înregistrat luni o temperatură minimă de 5 grade Celsius. Cea mai scăzută pentru ziua de duminică a fost de 3,8 grade Celsius, care, potrivit IMD, a fost cu 3 grade sub normalul pentru această perioadă a anului.

Un val de frig este declarat în câmpiile din India atunci când temperatura minimă scade la 4 grade Celsius sau scade cu 4,5 grade sub normalul la 10 grade Celsius sau mai puțin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.