Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cei doi tineri abuzați sexual de Michael Jackson au câștigat dreptul de a chema în judecată două dintre companiile fostului star pop

infomusic.ro
michael jackson

Cei doi bărbați care pretind că au fost abuzați de Michael Jackson, și care apar în documentarul Leaving Neverland, pot da în judecată două dintre companiile starului, după decizia unei cuți din SUA, conform BBC.com. Wade Robson și James Safechuck susțin că au fost abuzați sexual de Michael Jackson în anii 80 și 90 în timp ce stăteau la ferma sa din Neverland. Starul a murit în 2009 iar familia sa a negat cu vehemență acuzațiile, potrivit bbc.com.

Inițial curtea le-a respins celor doi dreptul la proces pentru că legea în California prevede ca acuzațiile de abuz sexual contra unui minor să fie aduse la cunoștința organelor până când victima împlinește de 26 de ani.

Vezi si: Stelian Tănase, profeţie sumbră despre Rareş Bogdan: 'Nu-l văd cu ochi buni. Eu cred că el va termina exclus din PNL'

O nouă lege intrată în vigoare la 1 ianuarie extinde această perioadă până când victima împlinește 40 de ani. Wade Robson și James Safechuck spun că au fost abuzați de la vârsta de 7 și 10 ani.

Howard Weitzman, avocatul care reprezintă companiile lui Michael Jackson a spus că " Decizia Curții de Apel reînvie procesele împotriva companiilor lui Michael Jackson, procese care pretind într-un mod absurd că angajații lui Michael sunt responsabili pentru abuzuri sexuale care nu au avut loc niciodată".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.