Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centrala Operativă Cioloș înființează organe de reducere a birocrației

Înțeleg că guvernul de tehnocrați cu epoleți și doctorat de pe lângă Academia de Securitate Națională a decis să reducă și birocrația, nu numai să golească rafturile hypermaketurilor de produse alogene și imperialiste pentru a le umple cu kiwi de Dăbuleni și aifoane făcute la Rulmentul Bârlad. Astfel, a hotărât să înființeze Comisia de Tăiat Hârtii. Sper că am înțeles bine și e vorba de o ”comisie de debirocratizare” și nu de o comisie de șters urmele operative - dat fiind specificul guvernului - caz în care ar trebui să se numească ”Berevoiești”.

Comisia de Debirocratizare sau Tăiat Hârtii sau Berevoiești, spuneți-i cum vreți, va colabora, sunt convins, cu Agenția de Reducere a Birocrației și Direcția Eliminării Treptate a Birocrației la un plan de înființare a Academiei SRI "Cioloș & miniștrii" care să pregătească doctori în debirocratizare și care să realizeze Strategia Națională de Reducere a Birocrației, strategie care are ca principal obiectiv înființarea funcției de doctor SRI pe lângă Prim Viceprim Ministrul Statului Minimal, ministru care, împreună cu Doctorul SRI și cei patru colonei din aparatul propriu va coordona activitatea Ministerului Debirocratizării, a Centralei de Culegere Operativă de Informații în Vederea Reducerii Birocrației, a Diviziei Stat Minimal, a Brigăzii Mai Puțin Stat și a Regimentului de Gardă Căt Mai Puține Adeverințe.

Cum elimini birocrația? Înființând, evident, un organ. Care nu poate funcționa dacă nu-și primește informațiile și strategiile de alt organ. Ambele organe trebuie să fie controlate de un al treilea organ. Care, la rândul său, e controlat de alte organe și își primește informațiile și strategiile de la alte organe. Nu mai vorbesc de organele care execută munca de teren.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.