Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Centura Capitalei s-ar putea închide: Planurile CNADNR care îi scot din minţi pe şoferi

cnadnr

Bucureştiul e un oraş paralizat din cauza ambuteiajelor din trafic, dar şefii de la CNADNR au planuri. mari. Aceştia vor să închidă o parte din Centura Capitalei, lucru care i-a scos din minţi pe şoferi. Compania Națională de Drumuri vrea să închidă centura Capitalei în zona Chiajna timp de două luni. În acest timp ar urma să se construiască în zonă un pasaj peste mai multe apeducte. Dacă şoferii nici nu vor să audă de astfel de planuri, marii transportatori sunt de acord cu ele. Condiţia este ca lucrările să se termine la timp. Ultimul cuvânt îl au, însă, poliţiştii de la Rutieră, care trebuie să-şi dea acordul pentru devierea traficului.

Citeşte şi: EXECUTARE de 10 milioane: Fiica și fosta soție a lui Dinu Patriciu au pățit-o

Lucrările de lărgire la patru benzi a celor nouă kilometri de centură dintre autostrada spre Piteşti şi Drumul Naţional 7 s-au blocat în zona Chiajna. „Este o zonă destul de delicată unde centura Capitalei este traversată de trei apeducte. Eu am propus şi susţin în continuare să se închidă traficul total în zonă, să avem două luni la dispoziţie să remediem”, a spus directorul general al CNADNR, Cătălin Homor conform Digi 24. Practic centura va fi închisă pe o porţiune de aproximativ 100 de metri. În această perioadă în zonă va fi ridicat un pasaj.

Citeşte şi: Un milionar nu a mai suportat viaţa în puşcărie: A dat penitenciarul în judecată / DOCUMENT

Chiar dacă nu se va opri cu totul circulația, traficul în zonă tot va avea de suferit, a explicat directorul general al CNADNR. „În situaţia în care acest lucru nu este acceptat sau nu va fi posibil nici traficul nu va fi fluent în zonă, în sensul că tot trebuie să facem poate o închidere de bandă, poate cu semafor. Decât să facem o cârpeală şi să ducem execuţia poate un an de acum încolo, mai bine chirurgical închidem centura două luni”, a spus Cătălin Homor. Aşa constructorul poate munci şi termina lucrările până la finalul anului, spune şeful de la Drumuri. Până acum lucrările au ajuns la jumătate, deşi şantierul a fost deschis încă din toamna lui 2013. Cei aproape nouă kilometri de şosea dintre drumul spre Chitila şi autostrada spre Piteşti se parcurg în coloană. Șoferii spun că fac și două ore pe drum. Modernizarea porţiunii de şosea costă 132 milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.