Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Ciucu a fost desemnat candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 6: Mai are un hop de trecut, ca să se bată cu PSD

www.9am.ro
Ciprian Ciucu

Preşedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciuc, a fost desemnat candidatul formaţiunii pentru Primăria Sector 6, decizia Biroului Politic urmând a fi validată de Consiliul Naţional al PNL.

”În această seară Biroul Politic al PNL Sector 6 m-a desemnat candidatul nostru pentru Primăria Sectorului 6. Propunerea Biroului urmează să fie validată de Consiliul Naţional al PNL. Le mulţumesc, încrederea lor mă obligă! Vă mulţumesc şi vouă pentru sprijin, va spun sincer, a contat şi contează pentru mine”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Citește și: Gigi Becali a rămas mască: Aşa ceva e inadmisibil. Şi tot Becali este vinovat, la integritate!

Acesta consideră că ”este timpul oamenilor noi” care pot face diferenţa.

”Acum, în această seară, am o singură promisiune: nu o să vă pară rău pentru că mi-aţi dat încrederea voastră. Cei din Sectorul 6 vor vedea diferenţa. Cred că în acest moment, în acest context, am prima şansă în Sectorul 6 la alegerile de peste 3 luni. Este timpul oamenilor noi şi al echipelor curate din partidele mai vechi şi mai noi. Important este să fim împreună”, a mai scris Ciucu.

Citește și: Adrian Năstase este trist: Și știm, nimeni nu este sau nu a fost fără pată!

Ciucu a fost consilier general până în decembrie 2019, când a anunţat că renunţă la fincţie pentru că devine preşedintele Agenţiei Funcţionarilor Publici.

În februarie 2020 el a fost ales preşedinte al PNL Sector 6.

Citește și: Iohannis a primit premiul ‘Coudenhove-Kalergi’; Tusk: ‘I-am propus să fie președintele Consiliului European, a refuzat’

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, în urma unui sondaj de opinie, PNL are 30 la sută în Bucureşti şi este umăr la umăr cu PSD. El susţine că PNL are capacitatea de a câştiga în patru sectoare, cea mai dificilă situaţie pentru liberali fiind în Sectorul 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.