Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu le răspunde primarilor din București și recunoaște GAFA: 'Ne uităm dacă trebuie să fie menţionaţi în PNRR'

mpinteractiv.ro
Florin Cîțu

Atât de bine este făcut PNRR-ul României că sectoarele Bucureștiului nu sunt cuprinse în el! De aceea, primarii celor 6 sectoare i-au trimis o scrisoare premierului Florin Cîţu.

Liderul de la Palatul Victoria a afirmat, vineri, că va fi analizată necesitatea includerii sectoarelor din Bucureşti în PNRR, întrucât în Capitală este ”foarte mult de lucru”. ”Îi vom ajuta, bineînţeles”, a transmis premierul.

Citește și: DOCUMENT Primarii din București s-au supărat pe Florin Cîțu: I-au trimis o scrisoare în care îi cer să introducă și capitala în PNRR

Florin Cîţu a fost întrebat, vineri, în judeţul Dolj, despre solicitarea primarilor de sector de a fi incluşi în PNRR şi a afimat: ”Ne uităm dacă trebuie să fie menţionaţi în PNRR. Acolo sunt menţionate toate UAT, vom include şi cnsiliile judeţene, dacă este nevoie includem şi primarii de sector”.

Premierul consideră că este mult de lucru în Capitală, scrie news.ro.

”În Bucureşti avem foarte mult de lucru în acest moment, aş vrea mai multă implicare din partea primăriilor în a colecta gunoiul şi a rezolva această problemă a Bucureştiului. Dar îi vom ajuta, bineînţeles”, a mai afirmat Cîţu.

Citește și: Florin Cîţu s-a dus pe 'teritoriul interzis': Ce a putut să spună în inima Olteniei

Primarii sectoarelor din Bucurşti cer Guvernului introducerea în PNRR şi au transmis o scrisoare comună premierului, dar şi miniştrilor cu atribuţii în acest domeniu. Documentul face referire doar la unităţi administrativ teritoriale şi la municipiul Bucureşti, ca ansamblu, nu şi la sectoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.