Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cluj-Napoca e aproape de un nou record: Se apropie treptat de 50% rata de vaccinare, anunță Valeriu Gheorghiță

zf.ro
vaccin COVID-19

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid din România, Valeriu Gheorghiță, a declarat vineri seara că în Cluj-Napoca rata de vaccinare a depășit 40% și în scurt timp va ajunge la 50%, scrie Mediafax.ro.

„Este unul dintre municipiile cu cea mai mare rată de acoperire vaccinală. Sunt la peste 40% și la modul în care se derulează activitatea de vaccinare din Cluj, cu centre de vaccinare, cu centre de tip drive-through, se va organiza săptămâna viitoare un maraton de vaccinare, sigur că se va ajunge în timp scurt la peste 50%”, a declarat Valeriu Gheorghiță, la Digi24.

Acesta a spus că în Cluj-Napoca și incidența este mică și că „noi ne dorim să aveam acest trend descendent la nivel național”.

Întrebat dacă ar fi normal ca în Cluj-Napoca o parte dintre restricțiile care sunt la nivel național să fie ridicate, coordonatorul campaniei de vaccinare a spus că se pot lua diferențiat o serie de măsuri.

„Eu cred că în interiorul acelor localități, cel puțin pentru anumite tipuri de activități, sigur că se pot lua diferențiat o serie de măsuri în sensul deschiderii activităților, restaurante, se discută o serie de propuneri cu un grad cât mai ridicat de ocupare a locurilor în restaurante. Sunt toate variantele propuse, sunt dezbătute, încât să se mențină un echilibru între situația epidemiologică și dorința noastră de a reveni la normalitate”, a mai spus Gheorghiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.