Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clujeanca Minodora Luca, primar de 5 stele, candidează din nou la Băișoara

Corectitudinea, implicarea, eficiența, dialogul deschis și permanent cu cetățenii, cu reprezentanții organizațiilor civice sau politice au fost și sunt atuurile unei doamne primar care a reușit să obțină 5 mandate consecutive și titlul de „Primar de 5 stele”. Este una dintre doamnele candidate ale PNL a cărei poveste merită auzită.

Minodora Susana Luca s-a afirmat cu succes pe plan politic datorită valorilor pe care le-a promovat - familia, educația și bunăstarea tuturor semenilor săi. „Demnitatea și lucrul bine făcut mi-au ghidat toate acțiunile pe care le-am întreprins. M-am integrat în comunitatea din care fac parte și pe care o reprezint, în calitatea mea de primar ales, iar astăzi această comunitate este locul special pe care eu îl numesc <>” mi-a povestit ea.

A promis, dar cel mai important e că a realizat aceste promisiuni, de a îmbunătăți calitatea vieții și de a moderniza infrastructura existentă. „Am construit un Centru SMURD și pompieri pentru asigurarea unei îngrijiri medicale și pentru apărarea bunurilor materiale, rețea de apă potabilă și canalizare a apelor uzate, rețea de drumuri asfaltate și rețea de iluminat public. Am reabilitat și modernizat  toate clădirile aflate în patrimoniul Primăriei Băișoara. Am construit un Centru de informare turistică în Stațiunea Muntele Băișorii, pentru promovarea adecvată a zonei” susține doamna primar Minodora Luca.

De asemenea, pentru munca depusă a primit titlul de „Primar de 5 Stele” în anul 2015, din partea A.Co.R. În prezent, este vicepreședinta A.Co.R – filiala Județeană Cluj, membru titular al Congresului Puterilor Locale și Regionale a Consiliului Europei, Strassbourg, Franța, unde reprezintă România din anul 2004, iar din octombrie 2014 este și vicepreședinta a Comisie pentru Probleme de Actualitate, din cadrul C.P.L.R.

În anul 2014, cotidianul Cluj Today a desemnat-o pe doamna primar ca fiind una din cele mai influente șapte femei din județul Cluj, în domeniul public.

Toate acestea îi dau puterea de a recandida pentru funcția de primar al comunei Băișoara, județul Cluj. Ca orice primar cu viziunea muncii, doamna Luca ne-a dezvăluit și planurile de viitor: „Pentru perioada 2016-2020 mi-am propus să implementez proiecte de modernizare și extindere a rețelelor de drumuri în Muntele Cacovei și Săcel, rețelelor de apă potabilă și ape uzate în Săcel și Stațiunea Muntele Băișorii, modernizarea căminelor culturale în localitățile Săcel și Muntele Băișorii, extinderea rețelei de iluminat public în Băișoara și Stațiunea Muntele Băișorii.”

Mult succes!

Doamnele care nu au avut încă curajul să intre în politică o pot lua drept model de voință, forță ș acțiune.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.