Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CM 2022: Messi va fi invitat să fie imortalizat pe aleea celebrităţilor stadionului brazilian Maracana

captură TV
Messi cupa

Fotbalistul Lionel Messi, care a condus naţionala Argentinei la câştigarea titlului mondial, duminică, în Qatar, va fi invitat să fie imortalizat pe aleea celebrităţilor de la legendarul stadion brazilian Maracana din Rio de Janeiro, a relatat portalul GloboEsporte.com, citat de DPA.

Potrivit sursei menţionate, Suderj, co-administratorul stadionului, a trimis Federaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA) o invitaţie formală, luni, în acest sens.

Aleea celebrităţilor de la stadionul Maracana este un spaţiu dedicat onorării celor mai mari fotbalişti. Ei sunt invitaţi să îşi lase urmele picioarelor (sau mâinilor, în cazul portarilor) în ciment, iar apoi sunt expuse la stadion.

Legende ale fotbalului brazilian precum Pele, Garrincha sau Ronaldo şi-au urmele picioarelor în acest spaţiu de la stadionul Maracana.

Messi ar fi al optulea străin care este invitat să facă parte din acest grup select, care îi mai include pe fostul internaţional german Franz Beckenbauer şi fosta glorie portugheză Eusebio.

Dacă va accepta invitaţia, Messi va fi primul argentinian care va fi onorat în acest loc de legendă al fotbalului brazilian.

În 2014, Messi a ratat şansa de a cuceri Cupa Mondială pe Maracana, după ce Argentina a fost învinsă cu 1-0 în finală de Germania, după prelungiri.

În 2021, Messi a câştigat Copa America pe Maracana cu echipa Argentinei, învingând cu 1-0 în finală chiar echipa Braziliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.