DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Compania Edenred angajează 100 de persoane la centrul din București

angajari

Edenred Digital Center, din grupul Edenred, emitent de carduri, tichete şi soluţii pentru beneficii extra-salariale, angajează 100 de persoane până la finalul anului viitor. Dana Sîntejudean, director regional Edenred Central Europe, spune că, urmare a procesului intens de digitalizare, ar vrea ca voucherele în format de hârtie să dispară în câteva luni, maximum câţiva ani, inforează News.ro.

”Noi, Edenred România, ne dorim să accelerăm digitalizarea cât de mult putem. Ne ajută mult şi perioada aceasta de pandemie, când peste tot digitalizarea a luat amploare. E o chestiune de luni sau de ani, e greu de preconizat, însă eu personal îmi doresc să devenim o companie full digitală cât mai curând, digitală din punct de vedere produse, digitală din punct de vedere procese, automatizări, inteligenţă artificială, chatbot”, a declarat Dana Sîntejudean, director regional Edenred Central Europe.

Ea spune că un procent de 90% din valoarea voucherelor emise de companie e digital.

”De ce digitalizare şi nu hârtie? Pentru că este mult mai uşor pentru companii să gestioneze procesul de distribuire, de alocare a acestor beneficii pentru angajaţi, sunt mult mai uşor de utilizat pentru comercianţi, sunt mult mai rapide. La carduri, poţi cu telefonul, cu ceasul, primeşti în aplicaţia mobilă oferte speciale, notificări. În plus, protejăm mediul”, a mai spus Dana Sîntejudean.

Angajaţii Edenred lucrează în sistem hibrid, vin două zile la birou, la alegere, şi trei zile de acasă. Programul ar putea fi adaptat în funcţie de cum evoluează pandemia.

”Piaţa forţei de muncă rămâne în continuare provocatoare, este foarte greu să găseşti specialişti. Sunt multe specializări care se găsesc destul de greu”, spune Dana Sîntejudean, director regional Edenred Central Europe.

Edenred Digital Center este un pilon cheie al diviziei de tehnologie a grupului Edenred şi livrează tehnologie pentru toate verticalele de business – de la beneficii pentru angajaţi, mobilitate şi flote, până la soluţii de plată. Soluţiile dezvoltate de echipele Edenred Technology deservesc zeci de milioane de beneficiari Edenred din cele 46 de ţări în care este prezent grupul.

”Edenred aniversează 2 ani de la deschiderea în Bucureşti a hub-ului internaţional pentru inovaţie şi proiecte digitale strategice, Edenred Digital Center, şi are în plan creşterea echipei, de la 150 de angajaţi, în prezent, la aproximativ 250, până la finalul anului viitor. Centrul din Bucureşti este hub global pentru proiectarea, dezvoltarea şi livrarea de soluţii digitale inovatoare către toate sucursalele Edenred, contribuind, astfel, la îmbunătăţirea vieţii de zi cu zi a utilizatorilor, clienţilor şi partenerilor din întreaga lume”, spun reprezentanţii companiei.

În total, Edenred are circa 350 de angajaţi în cele cinci entităţi, adaugă aceştia.

„La doi ani de la deschiderea hubului Edenred Digital Center în Bucureşti, importanţa acestuia a fost deja demonstrată şi am reuşit să atragem unii dintre cei mai talentaţi specialişti români din tehnologie. De la înfiinţare, importaţa sa în grup a crescut constant şi continuăm să extindem iniţiativele globale dezvoltate în centru. Hub-ul este esenţial pentru strategia noastră globală pentru Mobile, capacităţile de a ne conecta la parteneri prin API-uri şi diferite produse fintech pentru gestionarea soluţiilor Edenred. Având în vedere obiectivul nostru de a oferi produse şi servicii 100% digitale în întreaga lume, echipele din Bucureşti vor fi o resursă esenţială, de aceea vom continua să atragem cei mai talentaţi specialişti în IT în centru din Bucureşti”, spune Dave Ubachs, Executive Vice President, Global Technology, Edenred.

Edenred este lider de piaţă ca platformă de servicii şi plăţi şi conectează peste 50 de milioane de angajaţi şi 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a peste 850.000 de clienţi corporativi în 46 de ţări.

Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), flote auto şi mobilitate (carduri de combustibil, soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcări şi vouchere de transport), stimulente (vouchere şi carduri cadou, platforme dedicate angajaţilor) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale).

Grupul Edenred are 10.000 de angajaţi.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

În 2020, datorită activelor sale tehnologice globale, grupul a gestionat un volum de afaceri de 30 miliarde de euro, efectuat în principal prin aplicaţii mobile, platforme online şi carduri.

Edenred este cotata la bursa de valori Euronext Paris.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.