Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Compozitorul Andrew Lloyd Webber s-a oferit voluntar să se vaccineze anti-COVID: 'Voi face orice pentru a arăta că teatrele se pot redeschide în siguranţă'

coronavirus vaccin

Compozitorul Andrew Lloyd Webber, în vârstă de 72 de ani,s-a oferit voluntar să experimenteze vaccinul anti-Covid dezvoltat de Universitatea din Oxford, anunță news.ro.

Artistul spune că va face orice pentru a demonstra că teatrele, actorii şi muzicienii se pot întoarce la lucru. El a scris pe Facebook: "Tocmai am încheiat vaccinul experimental Oxford Covid-19. Voi face orice pentru a arăta că teatrele se pot redeschide în siguranţă".

Citește și: Ultim moment: Mario Iorgulescu, trimis în judecată pentru că s-a urcat beat și drogat la volan și a ucis un bărbat

El a scris pe Twitter cu o zi înainte că este "încântat că va fi vaccinat în cadrul testelor pentru vaccinul Oxford Covid-19".

Mesajul lui Wbber vine după ce producătorul său Cameron Mackintosh a confirmat că producţia "Fantoma de la Operă" nu se mai joacă la West End după 34 de ani din cauza "problemelor financiare" cauzate de pandemia de coronavirus.

Vaccinul pentru Covid-19 al Universităţii Oxford ar putea fi disponibil de la sfârşitul anului 2020, dar nu este o certitudine, a declarat marţi principalul dezvoltator al vaccinului, Sarah Gilbert.

Citește și: Ciolacu, atac dur: ‘Economia națională e pusă pe butuci de măsuri aberante. O rectificare bugetară făcută în bătaie de joc și în disprețul realității!’

Vaccinul experimental, care a fost licenţiat către compania farmaceutică britanică AstraZeneca, a provocat un răspuns imunitar în studiile clinice preliminare, potrivit datelor publicate luni, care susţin speranţele că acesta va putea fi utilizat de la sfârşitul anului 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.