Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comunicat de presă

 

In cadrul conferintei de presa din data de 18.02.2016, Claudiu-Iorga Palaz a declarat urmatoarele:

1.  „Il acuz pe interimarul Fagadau de neputinta in relatia Primaria Constanta – Polaris M. Holding, deoarece acesta a intarziat nejustificat constituirea Primariei Constanta ca parte civila in dosarul de coruptie aflat pe rol la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Mai mult decat atat, Interimarul nu a urmarit interesele firmelor contribuabile din Constanta, neaducandu-le la cunostinta acestora ca se pot constitui parte civila in dosarul mai sus mentionat, in vederea recuperarii taxei de gunoi platita catre Polaris M. Holding de catre acestia, in baza unui contract nelegal.

Consider ca lipsa de reactie a Interimarului fata de Polaris M. Holding este datorata unui teren de 1000 mp, care se afla la aceasta data in proprietatea lui Fagadau. Fac precizarea ca acest teren a fost achizitionat de catre socrul lui Fagadau cu doar 30.000 de euro, in conditiile in care vanzatorul a platit la randul sau pentru acest teren, doamnei Maria Martin, un pret de cinci ori mai mare, respectiv suma de 150.000 de euro. Oare interimarul Fagadau a oferit ceva in schimb pentru a-l determina pe vanzator sa-i dea terenul socrului sau, mai ieftin cu 120.000 euro?.”

2. „Referitor la nedelimitarea Organizatiilor PNL Constanta si PSD Constanta de deputatul Madalin Voicu, consider ca raspunsul acestora a fost dat ieri, 17.02.2016, in plenul Parlamentului, cand reprezentantii acestora l-au protejat pe Madalin Voicu in vederea ridicarii imunitatii, dovedind inca o data ca USL TRAIESTE.”

Totodata, in cadrul conferintei, Claudiu Palaz l-a acuzat pe presedintele PNL Constanta, Gheorghe Dragomir, ca prin intermediul sotiei, in calitate de reprezentant al Ministerului Finantelor Publice, a trecut cu vederea modul defectuos de achizitionare de catre Nicusor Constantinescu al unui elicopter multifunctional  ce s-a prabusit in lacul Siutghiol, unde si-au pierdut viata salvatorii SMURD.

„Sunt convins ca nu este prima data cand in calitate de reprezentant al Ministerului Finantelor Publice, sotia presedintelui PNL, Gheorghe Dragomir, a pus umarul la incheierea de contracte intre Consiliul Judetean, prin Nicusor Constantinescu si firme aservite acestuia.”

 

Sa va fie rusine, domnilor parlamentari!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRESEDINTE MP CONSTANTA,

CLAUDIU-IORGA PALAZ

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.