Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Congres PNL pentru alegerea președintelui unic, după localele din 2016

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a declarat că un Congres în care va fi ales președintele unic al partidului ar putea avea loc după alegerile locale din 2016, ca urmare a presiunilor liberalilor care vor ca procesul de unificare (PNL-PDL) să fie accelerat.

„Fiecare pas înainte nu se poate face decât dacă reuşeşti să creezi o masă critică în conducerea partidului. (...) Avantajul este că s-a creat această masă critică şi lumea îşi doreşte ca înainte de termenul prevăzut în Protocolul de Fuziune să realizăm aceste etape, să ajungem cât mai aproape de Congres, care înseamnă alegerea preşedintelui unic în partid. Vom vedea dacă alegerile locale ne găsesc cu alte structuri unificate sau dacă după alegerile locale vom fi în măsură să organizăm un Congres”, a declarat Gorghiu, citată de Mediafax.

Liderul PNL a subliniat faptul că la nivelul structurilor județene vor fi aleși președinți unici înainte de depunerea listelor de candidați pentru alegerile locale.

„Până în primăvară când se vor depune listele de candidaturi vom avea preşedinţi unici în persoana candidatului ceea ce este un mare lucru. O să vedeţi ce moment de linişte va fi în PNL atunci când toată lumea va şti în spatele cărei persoane să se încoloneze, cu atât mai mult cu cât va fi vorba despre candidatul la primărie din acea structură teritorială”, a spus Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.