Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Consilier al premierului Ludovic Orban: Relaxarea restricțiilor va fi când se atinge raportul de 1 la 1 între îmbolnăviri și vindecări

Inquam Photos/ Octav Ganea
Guvernul Romaniei

Tănase Stamule, consilier economic al premierului Ludovic Orban, a declarat marți la Antena 3 că vor începe să se ridice gradual restricțiile introduse în epidemie doar în momentul în care se va ajunge la un „raport de 1 la 1” între noile cazuri COVID-19 și numărul vindecărilor.

„Sunt discuti de relaxare, dar trebuie sa vina cand numarul de imbolnaviri este egal cu numarul de vindecari, 1 la 1. Cand vom vedea ca o perioada, una, doua saptamani, se va pastra acest raport si o presiune redusa asupra sistemului medical...Asta face si Germania acum unde raportul este 1 la 1. Sa va dau un citat din analizele din Germania, daca raportul este de 1,3, dacă un bolnav infecteaza 1,3 persoane, sistemul sanitar german pica in iulie”. a declarat Tănase Stamule.

Citește și: Victor Ciutacu a EXPLODAT la adresa lui Traian Berbeceanu: Penalul ăsta lucrează în MAI ca ditamai șef de cabinet al comandantului celulei de criză .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.