Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierii municipali aprobă azi bugetul RADET

radet cu bani

Consiliul General și nou primar interimar al Capitalei, Răzvan Sava, se reunesc joi, 26 noiembrie, în ședință, de la ora 13:00, în care vor discuta mai multe proiecte de hotărâri, printre care aprobarea bugetului RADET pe 2015, una dintre prioritățile noului edil.

Se va vota și proiect de hotărâre privind acordarea locurilor de înhumare/nişelor şi executarea de lucrări funerare cu titlu gratuit victimelor incendiului din Clubul Colectiv, proiectul de hotărâre privind scutirea de la plata impozitului pe clădiri, pe o perioadă de 10 ani, proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale în municipiul Bucureşti începând cu anul 2016, poiectul de hotărâre privind aprobarea "Regulamentului Serviciului de Iluminat Public în Municipiul Bucureşti" și altele.

Totodată, va fi discutat și se va acorda vot pe proiectul de hotărâre privind transmiterea Teatrului Tineretului Metropolis a trotuarului din faţa teatrului având sediul în str. Mihai Eminescu nr. 89, sector 2, Bucureşti, în vederea reamenajării şi a inscripţionării cu numele marilor artişti ai teatrului românesc, proiectul de hotărâre privind înscrierea imobilului "Cinematograful Favorit " situat în Drumul Taberei nr. 24A, sector 6 şi a imobilului "Cinematograful Giuleşti " situat în Calea Giuleşti nr. 56A, sector 6 în inventarul bunurilor ce alcătuiesc domeniul public al municipiului Bucureşti, proiectul de hotărâre privind reglementarea procedurilor de aprobare a planurilor urbanistice zonale în Municipiul Bucureşti.

Citește și Interviu cu președintele RADET: Simpla aprobare a bugetului este o măsură venită târziu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.