Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sicrie din China în valoare de aproximativ 200.000 lei, introduse ilegal în ţară, depistate în portul Constanţa

stiripesurse.ro
sicriu mort dric

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, 220 de bucăţi de sicrie demontate, introduse în ţară prin folosirea de acte nereale, valoarea acestora fiind de peste 200.000 de lei, informează un comunicat de presă.

Conform sursei citate, vineri poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu şi au efectuat control fizic, în cooperare cu lucrători vamali, asupra unui container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, ce avea ca destinatar o societate comercială de pe raza judeţului Satu Mare, administrată de un cetăţean italian.

Astfel, au fost descoperite, în plus faţă de cele declarate, 220 sicrie demontate, introduse în ţară prin folosirea de acte nereale, informează Agerpres.

Bunurile, în valoare de peste 200.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de folosirea de acte nereale la autoritatea vamală, se mai menţionează în comunicatul Poliţiei de Frontieră.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.