Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirusul LOVEȘTE DIN NOU în Poliție, chiar după acordul MAI- BOR: ofițer diagnosticat pozitiv după ce a fost infectat de soția sa

politia

Informație care ridică mari semne de întrebare cu privire la legitimitatea deciziei de a trimite polițiștii să ducă lumină cetățenilor. Un poliţist de la Biroul Rutier al Poliţiei Brăila s-a infectat cu noul coronavirus. Acesta a luat virusul chiar de la soția sa, cae e asistentă medicală la Spitalul Militar din Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citește și: Italienilor li s-a URÂT cu totul de carantină: ce IDEI TRĂZNITE au pentru a putea merge la plajă

Poliţistul nu a intrat în contact cu colegii de la Poliţia Brăila deoarece în ultimele două săptămâni a fost în izolare la domiciliu.

Potrivit unor surse din cadrul administraţiei, poliţistul şi soţia lui s-au autoizolat la domiciliu în urmă cu aproximativ două săptămâni după ce asistenta medicală a intrat în contact cu o persoană bolnavă din cadrul Spitalului Militar din Galaţi. Rezultatele testelor au venit zilele trecute şi au confirmat că ambii soţi sunt infectaţi cu noul virus.

Direcţia de Sănătate Publică Brăila nu va declanşa o anchetă epidemiologică deoarece poliţistul nu a intrat în contact cu colegii lui. Poliţistul şi asistenta medicală sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi.

Conform statisticilor oficiale, la Galaţi sunt 204 bolnavi de COVID-19. În centrele de carantină din judeţ se află 791 oameni, iar 505 sunt în izolare la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.