Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă din răzbunare în Argeș. L-a omorât fără milă pentru un gest necugetat făcut acum 10 ani

Linkdin
acces interzis politia crima

Un bărbat de 70 de ani a fost ucis de un tânăr, în satul Izvoru din Argeș. Victima i-a omorât bunicul în urma cu mulți ani și e posibil că acesta să fie motivul răzbunării, informează Antena3.

Tânărul ar fi jurat demult că își vă răzbună bunicul, spun sătenii. Desi cel care a comis fapta a plătit pentru ea cu 7 ani de închisoare. Trupul neînsuflețit a fost descoperit după ore bune. Vecinii l-au văzut în curte, dar au crezut că omul doarme.

Localnicii comunei Vedea, satul Izvoru sunt în stare de soc după crima petrecuta. S-a aflat totul luni seara, după ora 19. Trupul neînsuflețit al victimei era în fata casei, pe iarba. Omul în vârstă de 70 de ani locuia singur. De 4 ani venise de la pușcărie unde a fost  închis pentru crima după ce și-a omorât un vecin. Se certau pe o bucata de pământ și scandalul ar fi continuat și acum. Nepotul celui ucis pentru teren este acum suspectat de comiterea crimei.

”I-a omorât nepotul. L-a mai bătut și altădată și s-au împăcat” a spus un localnic.

Omul îl iertase pe tânăr pentru bătaie. Au ajuns până la instanță și acolo s-au împăcat. Pacea nu a durat, însă, mult. De data asta, lovit puternic la cap, bărbatul a decedat. Nu se știe deocamdată ora la care și-a pierut viață. O vecina și-a dat seama tărziu că e ceva în neregula cu el. Până atunci,toți au crezut că doarme în curte.

Suspectul a fost ridicat de polițiști din Capitala, acolo unde locuiește împreună cu părinții.  Tânărul are 22 de ani, iar vecinii spun că ar fi consumator de substanțe interzise.

Suspectat pentru omor, bărbatul a fost audiat de către procurori. Daca se vă dovedi că el a comis fapta și că a vrut să se răzbune, rișca să petreacă ani buni după gratii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.