Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crimă oribilă în România, chiar în seara de Revelion: un bărbat și-a lovit gazda în cap fără milă până a murit

ziarexclusiv.info
bataie pumn

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din judeţul Botoşani a fost arestat preventiv, duminică, după ce a comis o crimă în noaptea de Revelion, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia, relatează Agerpres.

Magistraţii Tribunalului Botoşani au emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui Costel Avătămăniţei, sub acuzaţia de omor, ca urmare a faptului că, în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie, acesta a lovit cu un obiect metalic în cap un bărbat de 56 de ani, din satul Stroieşti- comuna Frumuşica, în casa căruia locuia în gazdă.

Crima a avut loc pe fondul unui conflict spontan, ucigaşul părăsind locuind locuinţa la scurt timp după săvârşirea faptei.

"Victima locuia de la începutul lunii noiembrie cu autorul, în sensul că victima îl găzduia pe autor, acesta având diferite ocupaţii sezoniere, iar în noaptea de Revelion, conform declaraţiilor unor martori şi ale autorului, pe fondul unui conflict spontan, autorul a luat un obiect metalic şi a lovit victima în zona capului de mai multe ori până ce aceasta a căzut şi a lăsat-o decedată în holul locuinţei", a afirmat Chihaia.

Citește și: DIICOT a arestat prevenitv șapte persoane suspectate de trafic de droguri

Bărbatul decedat a fost descoperit, după câteva zile, de un vecin, care a alertat Poliţia. Autorul a fost identificat într-o altă locuinţă de pe raza comunei, la o familie la care mai lucrase cu ziua. Reţinut de poliţişti, ucigaşul şi-a recunoscut fapta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.