Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu publică, în premieră, CONVORBIRILE SECRETE dintre Klaus Iohannis și Laura Codruța Kovesi din Palatul Cotroceni: Cum a fost UMILITĂ

www.digi24.ro
CTP

Cristian Tudor Popescu a lansat sâmbătă întrebarea dacă Laura Codruța Kovesi a fost „dată afară” de la DNA la Bruxelles.

„Prin vocea președintelui Macron, Franța se raliază Germaniei în susținerea Laurei Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European. Cu doar ceva mai mult de un an în urmă, în România, Laura Codruța Kovesi era îmbrâncită afară din funcția de procuror-șef DNA

Citește și: Mega surpriză pentru Ion Țiriac! Cadou imens pentru acesta: Ii cedez gratuit pachetul majoritar de acțiuni

După decizia înmărmuritoare a CCR, Laura Kovesi a fost chemată la Cotroceni. Acolo, domnul președinte i-a comunicat că soluția cea mai bună pentru toată lumea, și în primul rând pentru domnia sa, este ca dânsa să-și dea demisia din funcție.

L.C. Kovesi a cerut un răgaz pentru a se gândi la solicitarea prezidențială. Concluzia la care a ajuns era cea corectă: demisionând, își nega munca de o viață în procuratură, dând ocazia gurnaliștilor să zbiere că se simte vinovată și remușcările o chinuiesc, de aia și-a dat demisia.

Citește și: Traian Băsescu, declarație bombă: Iohannis i-a păcălit pe români

Pe cale de consecință, la următoarea întrevedere la Cotroceni, i-a spus domnului Iohannis că, oricât ar dori să nu-l pună într-o situație neplăcută (față de electoratul său – n.m.), nu poate să demisioneze.

În secunda următoare, dl președinte i-a întors la propriu spatele, încetând să-i mai ia în seamă existența. L.C. Kovesi a mai reușit să-l întrebe când va semna demiterea, ca să-și poată rezolva niște probleme administrative. Vi se va comunica, a fost răspunsul.

Citește și: Detalii despre soția lui Călin Popescu Tăriceanu! Cât încasează aceasta,dar și ce cadouri i-a facut soțul

Și i s-a comunicat, vineri, telefonic, de către secretara președintelui, că luni. Iar luni a apărut la tv purtătoarea de pardesiu, ca să nu-l arunce pe capotă, a dlui președinte, care a rostit, cum poate vă mai amintiți, un scurt necrolog pentru Kovesi.

Atunci, președintele Iohannis a aprobat înlăturarea lui L.C. Kovesi din fruntea DNA România. Acum, președintele Iohannis declară că a rezolvat numirea lui L.C. Kovesi în fruntea Parchetului European. Întrebare, stimați Republicani: motivele celor două mișcări prezidențiale diferă, sau sunt unul și același?”, a scris CTP pe republica.ro.

Citește și: Transfer cu scandal pentru Ianis Hagi: 'Regele' spune că belgienii de la Genk trebuie să plătească despăgubiri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.